Inhoud bewerken

Blijf kijken

Neem contact op

Door heel Nederland hét adres voor professionele iPhone, iPad, Samsung, Huawei en OnePlus reparaties. Je kunt bij ons terecht voor het laten repareren en kopen van gebruikte telefoons. Ook voor klein en groot zakelijk.

Adres

Akerstraat Noord 248, 6431 HT Hoensbroek

Email Address

info@phonedoctormo.nl

Telephone

06 244-92-633

Onze diensten

SERVICES VAN PHONEDOCTOR M&S

Snelle en betrouwbare reparaties bij PhoneDoctor M&S

Met onze uitgebreide expertise zijn wij in staat om bijna alle problemen efficiënt te diagnosticeren en te verhelpen. Ons geavanceerde online afsprakensysteem zorgt voor een gestroomlijnde planning. Jouw apparaat wordt gerepareerd met alleen de beste en originele onderdelen, en in veel gevallen is het apparaat gereed terwijl je wacht. Wij bieden standaard een garantie van 3 maanden op alle uitgevoerde reparaties.

Online Agenda van PhoneDoctor M&S

Het maken van een afspraak bij ons is heel eenvoudig. Navigeer naar het type apparaat dat je wilt laten repareren via het menu bovenaan onze pagina. Selecteer de gewenste reparatie en een geschikt tijdstip. Voer vervolgens je persoonlijke gegevens in en bevestig je afspraak. Kom op de afgesproken tijd naar PhoneDoctor M&S en wacht terwijl wij jouw apparaat vakkundig herstellen.

100% Gegarandeerd de goedkoopste smartphone reparatie in Heerlen !

Compleet Reparatiecentrum in Heerlen: PhoneDoctor M&S

Bij PhoneDoctor M&S in Heerlen bieden we een uitgebreide reeks aan reparatieservices:

  • Apple Producten: Professionele reparatie voor alle Apple-producten zoals iPhone, MacBook, en iPad. Onze experts zorgen voor een snelle service binnen 30 minuten.

  • Android Toestellen: Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van diverse Android-merken, waaronder Samsung, OnePlus, Huawei, HTC, LG, Sony en andere modellen.

  • Laptop en MacBook Reparaties: Ons ervaren team staat klaar om je laptop of MacBook weer in topconditie te brengen.

  • PlayStation Onderhoud: We hebben een speciale serviceafdeling voor PlayStation 4 en 5 reparaties.

Bij elke reparatie bieden wij een garantie van 3 maanden, en in de meeste gevallen wordt je apparaat binnen 30 minuten voor je ogen gerepareerd.

Bovendien beschikken wij over een breed assortiment aan originele, hoogwaardige producten en accessoires voor alle elektronische apparaten in onze winkel in Heerlen.

iPhone Reparatie Heerlen
Samsung Galaxy reparatie? Binnen 30 minuten klaar!
Telefoon Reparatie Heerlen
iPad reparatie, binnen 30 minuten klaar!
Laptop reparatie, binnen 30 minuten klaar!
Maak een afspraak

Samsung reparatie

Galaxy A serie
Galaxy S serie
Galaxy Note serie

Apple reparatie

iPhone
iPad
MacBook
iMac