Inhoud bewerken

Blijf kijken

Neem contact op

Door heel Nederland hét adres voor professionele iPhone, iPad, Samsung, Huawei en OnePlus reparaties. Je kunt bij ons terecht voor het laten repareren en kopen van gebruikte telefoons. Ook voor klein en groot zakelijk.

Adres

Akerstraat Noord 248, 6431 HT Hoensbroek

Email Address

info@phonedoctormo.nl

Telephone

06 244-92-633

iPhone X Reparatie Heerlen

HAAL&BRENG SERVICE
GEEN TIJD? MAAK GEBRUIK VAN ONZE HAAL&BRENG SERVICE!

HAAL&BRENG SERVICE

iPhone X

Selecteer een reparatie

iPhone X reparatie van Phonedoctor

Werkt je iPhone X al een tijdje niet meer optimaal of is je iPhone X kapot? Dan wil je snel je  iPhone X laten repareren. Bij Phonedoctor snappen we dat heel goed. Bij ons kun je terecht in Heerlen voor een snelle iPhone X reparatie die je online inplant. Veel mensen zijn bang dat ze voor een snelle én goede reparatie service gelijk de hoofdprijs moeten betalen. Dit is niet het geval bij Phonedoctor . In tegenstelling tot veel andere iPhone X reparatie services zijn wij transparant in onze prijzen. Op onze webshop kun je direct zien wat de reparatie van jouw iPhone X gaat kosten. Hierdoor kom je dus niet voor verrassingen te staan, wel zo fijn! iPhone X

De verschillende soorten iPhone X reparaties

Snel je iPhone X toestel laten repareren is één, als de reparatie service daarnaast ook nog snel gaat is dat natuurlijk extra fijn. De meeste iPhone X reparaties kunnen we binnen 30 minuten voor je fixen. Geniet in één van onze winkels van een kopje koffie, lees een tijdschrift en voordat je het weet sta je weer buiten met een gerepareerde iPhone X . Daarnaast kun je ook bij onze Apple iPhone X experts terecht voor een iPhone X Max reparatie als je niet weet wat er aan de hand is met je toestel. Je plant dan een ‘diagnose’ afspraak bij ons in. Onze Apple iPhone X experts gaan dan uitzoeken wat er aan de hand is met je iPhone X .

De meest voorkomende iPhone X reparatie services zijn een scherm reparatie, connector reparatie, earspeaker reparatie, een iPhone X batterij vervangen, waterschade schoonmaak of data overzetten. Heeft jouw type iPhone X waterschade opgelopen? Kom dan zo snel mogelijk bij ons langs Heerlen. In de meeste gevallen kunnen we dan al heel snel de schade herstellen. Hoe langer je wacht, des te erger de schade kan worden.

Haal & Breng service van Phonedoctor

Heb je geen tijd om langs te komen voor een iPhone X reparatie afspraak? Dan hebben we voor jou de Haal & Breng service in Heerlen. Plan online de service in dan komen we jouw kapotte iPhone X thuis of op kantoor halen. Na de reparatie brengen we je iPhone X weer naar je toe. Dat is een iPhone X reparatie zonder dat je in je vrije tijd of pauze langs hoeft te komen. Extra makkelijk dus!