Inhoud bewerken

Blijf kijken

Neem contact op

Door heel Nederland hét adres voor professionele iPhone, iPad, Samsung, Huawei en OnePlus reparaties. Je kunt bij ons terecht voor het laten repareren en kopen van gebruikte telefoons. Ook voor klein en groot zakelijk.

Adres

Akerstraat Noord 248, 6431 HT Hoensbroek

Email Address

info@phonedoctormo.nl

Telephone

06 244-92-633

IPhone 12 Pro Reparatie Heerlen

HAAL&BRENG SERVICE
GEEN TIJD? MAAK GEBRUIK VAN ONZE HAAL&BRENG SERVICE!

HAAL&BRENG SERVICE

IPhone 12 Pro

Selecteer een reparatie

 • Scherm vervangen €199

  Een IPhone 12 Pro scherm reparatie in , Heerlen boek je gemakkelijk en snel bij PhoneDoctor . Barsten in je scherm? Of reageert je iPhone 12 Pro scherm niet meer op aanraking? Na een iPhone 12 Pro scherm reparatie is je telefoon weer helemaal de oude!

 • Accu / batterij vervangen €75

  iPhone 12 Pro batterij vervangen Is de batterij van je iPhone 12 Pro te snel leeg? Ben je inmiddels veranderd in een lopende powerbank? Wij kunnen je alvast verklappen: deze problemen zijn verholpen nadat je je iPhone 12 Pro batterij laat vervangen door één van onze specialisten. Ben je er nog niet helemaal zeker van of jouw iPhone 12 Pro batterij vervangen moet worden? Check dan de onderstaande punten die meestal wijzen op een slechte batterijconditie. Of kom langs in een van onze winkels, dan kunnen wij de batterijconditie van jouw iPhone 12 Pro gratis doormeten.

 • Laadconnector vervangen €60

  iPhone 12 Pro dock connector reparatie Merk je dat het opladen van je iPhone 12 Pro steeds slomer gaat of dat je iPhone 12 Pro soms niet oplaadt? Horen mensen je slecht als je met ze belt? Dan is de kans groot dat jei iPhone 12 Pro dock connector niet meer werkt. Niet in alle gevallen is het nodig voor ons om je connector te vervangen, soms kunnen wij deze zelfs kosteloos herstellen. Een stukje service van de zaak!

 • Power aan / uit vervangen €40

  iPhone 12 Pro aan/uit knop kapot? Dat is onhandig! Het goede nieuws: bij ons in de winkels voeren we een iPhone 12 Pro aan/uit knop reparatie gemakkelijk binnen 30 minuten uit, dus je hoeft je iPhone 12 Pro niet lang te missen!

 • Camera voor vervangen €60

  Werkt jouw iPhone 12 Pro camera niet meer? Dat is mooi balen. Bij PhoneDoctor begrijpen we als geen ander dat je jouw iPhone 12 Pro snel weer in gebruik wilt nemen, en zorgen er naast snelheid voor dat er altijd met originele onderdelen gewerkt wordt. Wij voeren een iPhone 12 Pro camera reparatie uit binnen 30 minuten!

 • Achtercamera €75

  Werkt jouw iPhone 12 Pro camera niet meer? Dat is mooi balen. Bij PhoneDoctor begrijpen we als geen ander dat je jouw iPhone 12 Pro snel weer in gebruik wilt nemen, en zorgen er naast snelheid voor dat er altijd met originele onderdelen gewerkt wordt. Wij voeren een iPhone 12 Pro camera reparatie uit binnen 30 minuten!

 • Volume knop vervangen €60

  Volume iPhone 12 Pro regelen Wanneer de volumeknop defect is kunt u lastig het volume regelen. Uw door een reparatiespecialist? Dat kan bij PhoneDoctor . Bij ons werken er uitsluitend ervaren monteurs. Dankzij deze ervaring kunnen zij vrijwel elk oplossen. De volumeknoppen van een iPhone 12 Pro bevinden zich aan de buitenkant op de rand. Doordat uw telefoon in uw broekzak zit kan het zijn dat de knoppen onbewust regelmatig worden bediend. Het vele malen gebruiken van knoppen zorgen voor slijtage. Mocht uw iPhone 12 Pro last hebben van een ander defect maar u heeft geen idee wat het precies is, PhoneDoctor onderzoekt kosteloos uw iPhone 12 Pro (m.u.v. vochtschade). Na onderzoek krijgt u een onderzoeksrapport met hierin de schades. Pas na akkoord van de reparatiekosten voeren onze monteurs de uit.

 • Speaker muziek vervangen €60

  iPhone 12 Pro Speaker muziek vervangen

 • Oorspeaker vervangen €60

  AFSPRAAK MAKEN iPhone 12 Pro oorspeaker werkt niet goed meer? In veel gevallen kunnen we je earspeaker herstellen met een gratis APK’tje (complete smartphone reiniging & check-up). Soms is het nodig om je earspeaker te vervangen. Bij ons in de winkel voeren we een iPhone 12 Pro oorspeaker reparatie binnen 30 minuten uit, dus je hoeft je telefoon niet lang te missen.

 • Slecht / geen netwerk €125

  Je wil iemand bellen maar krijgt geen gehoor. Op het scherm van je iPhone 12 Pro zie je de ‘Geen service’-melding staan. Wat betekent dit? En veel belangrijk nog: hoe los je het op? PhoneDoctor Los het probleem voor je op

 • Waterschade behandeling €75

  Wij zullen na ontvangst, je mobiel direct uit elkaar halen en deze behandelen via onze unieke schoonmaak procedure. Het moederbord wordt gereinigd door middel van een speciale elektronische reinigingsmachine. Eventuele ontstane oxidatie op het moederbord wordt hiermee verwijderd en het vocht wat nog aanwezig was wordt hiermee voor 100% verdreven. In 50% van de gevallen krijgen we het toestel hiermee al weer aan de praat. Na de waterschade schoonmaak procedure wordt je mobiel weer in elkaar gezet en wordt er onderzocht welke onderdelen defect zijn en vervangen dienen te worden. Je ontvangt vervolgens een prijsopgave voor de reparatie. Is de prijsopgave akkoord is, dan vervangen we de defecte onderdelen en zetten we je mobiel in elkaar. Geven deze dan een laatste volledige controle en kan dan worden opgehaald of wij sturen je deze toe via aangetekende post.

 • Toestel onderzoeken Gratis

  iPhone 12 Pro Toestel onderzoeken

 • Software probleem €35

  iPhone 12 Pro Software probleem

iPhone 12 Pro reparatie van Phonedoctor

Werkt je iPhone 12 Pro al een tijdje niet meer optimaal of is je iPhone 12 Pro kapot? Dan wil je snel je  iPhone 12 Pro laten repareren. Bij Phonedoctor snappen we dat heel goed. Bij ons kun je terecht in Heerlen voor een snelle iPhone 12 Pro reparatie die je online inplant. Veel mensen zijn bang dat ze voor een snelle én goede reparatie service gelijk de hoofdprijs moeten betalen. Dit is niet het geval bij PhoneDoctor . In tegenstelling tot veel andere iPhone 12 Pro reparatie services zijn wij transparant in onze prijzen. Op onze webshop kun je direct zien wat de reparatie van jouw iPhone 12 Pro gaat kosten. Hierdoor kom je dus niet voor verrassingen te staan, wel zo fijn! iPhone 12 Pro

De verschillende soorten iPhone 12 Pro reparaties

Snel je iPhone 12 Pro toestel laten repareren is één, als de reparatie service daarnaast ook nog snel gaat is dat natuurlijk extra fijn. De meeste iPhone 12 Pro reparaties kunnen we binnen 30 minuten voor je fixen. Geniet in één van onze winkels van een kopje koffie, lees een tijdschrift en voordat je het weet sta je weer buiten met een gerepareerde iPhone 12 Pro . Daarnaast kun je ook bij onze Apple iPhone 12 Pro experts terecht voor een iPhone 12 Pro reparatie als je niet weet wat er aan de hand is met je toestel. Je plant dan een ‘diagnose’ afspraak bij ons in. Onze Apple iPhone 12 Mini experts gaan dan uitzoeken wat er aan de hand is met je iPhone 12 Pro .

De meest voorkomende iPhone 12 Pro reparatie services zijn een scherm reparatie, connector reparatie, earspeaker reparatie, een iPhone 12 Pro batterij vervangen, waterschade schoonmaak of data overzetten. Heeft jouw type iPhone 12 Pro waterschade opgelopen? Kom dan zo snel mogelijk bij ons langs Heerlen. In de meeste gevallen kunnen we dan al heel snel de schade herstellen. Hoe langer je wacht, des te erger de schade kan worden.

Haal & Breng service van Phonedoctor

Heb je geen tijd om langs te komen voor een iPhone 12 Pro reparatie afspraak? Dan hebben we voor jou de Haal & Breng service in Heerlen. Plan online de service in dan komen we jouw kapotte iPhone 12 Pro thuis of op kantoor halen. Na de reparatie brengen we je iPhone 12 Pro weer naar je toe. Dat is een iPhone 12 Pro reparatie zonder dat je in je vrije tijd of pauze langs hoeft te komen. Extra makkelijk dus!